Történetünk

Sherry étterem hálózatot 1996-ban alapítottuk meg Magyarországon, jelenlegi központja Szeged városa. A franchise egy kínai-magyar- fúziós konyhát és kávézókat tartalmazó vállalkozás.

Történetünk

Sherry Étteremlánc bemutatása

Magyarországi Sherry Étteremlánc egy kínai gyorsétteremből álló hálózat, amit 1996-ban alapítottak meg.Központja Szegeden található. 1996-ban nyitották meg első éttermüket a Peking Éttermet Szegeden. Az alapítók: Cao Zheng Yin és felesége Zhao Pei Zhen.Ezt az étteremet tekinthetjük az étteremlánc elődjének. A gazdasági sikereknek köszönhetően az éttermek száma gyorsan 18-ra emelkedett.A cég folyamatos fejlődése alatt olyan problémákkal kellett megküzdenünk, ami ráébresztette a vezetést arra, hogy.A siker titka nem egy emberen múlik. A további növekedés eléréséhez szükség van modern technológiára és szaktudásra.2006-ban a házaspár megalapította a Sherry étteremláncot.Ezzel átálltak az éttermek hálózatos üzemeltetésére és lehetőség nyílt csatlakozni közreműködőként.

Eredményeink

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a cég e döntése motiválta az akkori dolgozókat is.A cég összes munkatársának együttműködésével sikerült az utóbbi gazdasági világválságot is átvészelni.A éttermek száma folyamatosan nőtt, kínálatuk is bővült.Az idők során négy brandet hoztak létre.Jelenleg működő éttermek száma eléri a közel 80-at.Megtalálhatóak az össze nagyobb magyarországi városokban.Évente kb 10 étteremmel bővül a hálózat.

Az Étteremlánc kb 800 munkavállalót foglalkoztat.Ezek közül kb 230 kínai állampolgárságú, a többi munkavállaló helyi kötődésű.A Sherry Étteremlánc Magyarországon a legnagyobb étteremhálózatok közé tartozik. Méretében megelőzi a közismert KFC-t és a Burger Kinget is,Európa legnagyobb kínai étteremhálózata. Illetve a Cola Cola hálózat egyik legkiemelkedőbb együttműködő partnere Közép-Kelet Európában.

A projektünk

A vendéglátáson kívül az utóbbi években. A Cég profilja közé került az ingatlan kereskedés, az export-import, a különböző ipari, kultúrális szolgáltatások, az orvosi műszerekkel való kereskedés illetve turisztikai projektek lebonyolítása. Tulajdonában található a fentieken kívül még egy 4 csillagos szálloda, irodaház és luxus kollégium. Ezentúl még Németországban üzemeltet több nagybuszt turisztikai célokra. Az összes projekt akadálymentesen halad és fejlődik.

A Sherry Étteremlánc a kínai ételek bemutatásánál nagy hangsúlyt fektet a Shaanxi tartomány ételkülönlegességeire. A kínai Shaanxi Shengtong Étteremlánccal együttműködve elhozzák majd Budapestre a híres “Lao Tong Guan” húsos pitát a közeljövőben. Mind a két fél bizakodva tekint a kínai húsos pita piacnyerésére Európában. A következő 3 évben 200 étterem nyitását tervezik, 200 millió Eurós bevétellel.

Az étel és a kiszolgálás magas minősége a siker titka

Ezt tekinti a cég legfontosabb üzenetének, törekszik arra, hogy a lánc össze étterme egy egységként működjön. Hangsúlyt fektetve az egyéni erősségekre egy vállalatot hoztak létre megfelelő vezetéssel. Jó minőségű termékek létrehozásával, példamutató irányítással sikerült a erős pozíciót elérni a piacon.