Márkánk

Sherry étterem hálózatot 1996-ban alapítottuk meg Magyarországon, találhatjuk a Sherry, Wokngo, Sakura Ramen, Hi- cook éttermeket, illetve legfiatalabb tagja a Xi’An Noodlehouse. 

Sherry
Étteremlánc

A Sherry Étteremlánc Magyarországon a legnagyobb étteremhálózatok közé tartozik. Méretében megelőzi a közismert KFC-t és a Burger Kinget is, Európa legnagyobb kínai étteremhálózata. Illetve a Cola Cola hálózat egyik legkiemelkedőbb együttműködő partnere Közép-Kelet Európában. Ha a jelenlegi fejlődési ütemet vesszük alapul, akkor az elkövetkezendő 2-3 éven belül, a Sherry Étteremlánc megelőzheti a McDonald’s étteremláncot, ezzel Magyarország első számú hálózatává válik.

Minőség ellenőrzés

Szigorú irányítási előírások.

Friss & higiénikus

Válassza ki a legjobb ételt.

100% Egészség

Kiegyensúlyozott táplálkozás.

Sherry

Magyarországi Sherry Étteremlánc egy kínai gyorsétteremből álló hálózat, amit 1996-ban alapítottak meg.Központja Szegeden található. 1996-ban nyitották meg első éttermüket a Peking Éttermet Szegeden. Az alapítók: Cao Zheng Yin és felesége Zhao Pei Zhen.Ezt az étteremet tekinthetjük az étteremlánc elődjének. 2006-ban a házaspár megalapította a Sherry étteremláncot.Ezzel átálltak az éttermek hálózatos üzemeltetésére és lehetőség nyílt csatlakozni közreműködőként.

WOKn'GO

Minden étteremben kínai szakács főz, akiknek segítségével eredeti kínai ételek kerülnek a vendégek asztalára. A távolkeleti konyha és ízek különlegessége a sok-sok zöldség, óriási fűszer és ételválaszték. A gyors sütés-főzésnek köszönhetően a tápanyagok, vitaminok nem vesznek kárba, hanem a vendég tányérjára kerülnek. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően a tulajdonosok az éttermi lánc folyamatos fejlesztése mellett döntöttek a vendégek megelégedésére az ország egész területén. 

HiCook

Mivel minden magyar vendég kívánságát teljesíteni szeretnénk a fő kínai ételek mellett pizza, gyros és egytál magyar ételek is szerepelnek kínálatunkban. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vendéglátásban igen széleskörű, professzionális szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére. Az ételek mellett szeszes és szeszmentes italokat, sört, kávét is forgalmazunk. Szlogenné vált a hálózatban – mindig friss! 

 

Sakura Ramen

Hiteles és finom japán rameneket és különféle ázsiai ételeket kínálunk. A hálózatban és vendéglátásban jártas hogy a folyamatos kutatással, fejlesztéssel és marketinggel a kínai fúziós konyhát megismertessük az emberekkel. Megvalósítottuk azon célunkat, hogy vendégeink tiszta, rendezett körülmények között, kedves kiszolgálás mellett kiváló minőségű és ízű ételeket fogyaszthatnak, ráadásul jutányos áron.  

 

Az étel és a kiszolgálás magas minősége a siker titka. Ezt tekinti a cég legfontosabb üzenetének, törekszik arra, hogy a lánc össze étterme egy egységként működjön. Hangsúlyt fektetve az egyéni erősségekre egy vállalatot hoztak létre megfelelő vezetéssel. Jó minőségű termékek létrehozásával, példamutató irányítással sikerült a erős pozíciót elérni a piacon.

Vállalati arculat kezelés