Hírek

Hírplatformunkon keresztül a Sherry Étteremlánc a lehető leghamarabb bejelenti a híreket és a vállalati irányelveket.

Az Étteremlánc kb 800 munkavállalót foglalkoztat.Ezek közül kb 230 kínai állampolgárságú, a többi munkavállaló helyi kötődésű.A Sherry Étteremlánc Magyarországon a legnagyobb étteremhálózatok közé tartozik. Méretében megelőzi a közismert KFC-t és a Burger Kinget is,Európa legnagyobb kínai étteremhálózata. Illetve a Cola Cola hálózat egyik legkiemelkedőbb együttműködő partnere Közép-Kelet Európában.

Ázsiai Ízkavalkád A Múzeumban

Munkácsy Negyed intézményeinek összefogásával megrendezett első Őszköszöntő Fesztivál programjaként múzeumunk különleges ázsiai ételkóstoló rendezvényre várta a látogatóközönséget 2022. szeptember 24-én, szombaton.

 

Új étterem a Dunán!

A Duna-parton, a Parlament épületével szemben, kiváló helyen (Batthyány tér, Budapest) nemrég nyílt meg a Sherry étteremcsoport WoknGo új tagja friss koncepcióval, amely slow-dining és gyorséttermi ételeket ötvözi.

Kedves Vendégeink!

Örömmel jelentjük be, hogy a gyöngyösi éttermünk felújítása elkészült. 2022.08.07-én újranyitottunk. Modern, megújult környezetbe várjuk szeretettel Vendégeinket!

Új étterem nyitása!

A Cherry Restaurant Group új márkája, a DIMSUM idén júliusban nyílt meg a budapesti Akard bevásárlóközpontban. Az étterem kínai stílusú ételeket, gyorséttermeket, koreai stílusú kőedényt, japán sushit, vietnami ételeket, hongkongi stílusú dim sum-ot stb. Elégítse ki minden étkezési igényét.

Hírek Júniusban!

A Cherry Group professzionális szolgáltatásokat nyújt a Bank of China konferenciákhoz.

Gratulálunk a szegedi Széchenyi Center sikeres befejezéséhez és hivatalos megnyitásához!

Legyünk tanúi a grandiózus nyitás történelmi pillanatának. A Sherry Group által beruházott és felújított Széchenyi Központ újabb pompás színt…

Legújabb projekt építés

Legfrissebb hírek !!

SHERRY ÉTEREMLÁNC legújabb konyhaprojektje, A China Railway Group Limited magyarországi központja.

Új étterem megnyitása!

Kedves Vendégeink !!
Békéscsabán is megnyitottuk az új éttermünket 2020.12.22-én, a Szarvasi úti Tescoban ! Minden vendégeinket szeretettel várunk !!!
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Wok n’Go csapata

Szolgáltatási célok

Az étel és a kiszolgálás magas minősége a siker titka. Ezt tekinti a cég legfontosabb üzenetének, törekszik arra, hogy a lánc össze étterme egy egységként működjön. Hangsúlyt fektetve az egyéni erősségekre egy vállalatot hoztak létre megfelelő vezetéssel. Jó minőségű termékek létrehozásával, példamutató irányítással sikerült a erős pozíciót elérni a piacon.

Vállalati projekt

A vendéglátáson kívül az utóbbi években. A Cég profilja közé került az ingatlan kereskedés, az export-import, a különböző ipari, kultúrális szolgáltatások, az orvosi műszerekkel való kereskedés illetve turisztikai projektek lebonyolítása. Tulajdonában található a fentieken kívül még egy 4 csillagos szálloda, irodaház és luxus kollégium. Ezentúl még Németországban üzemeltet több nagybuszt turisztikai célokra. Az összes projekt akadálymentesen halad és fejlődik.